Hexagon fortsätter att leverera

Idag fick vi se en ny 200-dagars högsta i Hexagon, senaste analysen jag gjorde på bolaget var den 24:e mars då jag kollade på hur aktien brukar utveckla sig när MA20 korsar MA50. Jag kom fram till att vi hade en edge i bolaget och vid analysen såg den ut som följande:

För att i dagsläget se ut som följande:

Vi kan se att analysen fallit ut bra än så länge då vi har en avkastning på cirka 9 %.

Idag har jag gjort backtesting på en ny signal och då på vad som skett när Hexagon gör en ny 200-dagars högsta. Jag gjorde backtesting på den signalen den 15:e september förra året som även den visade att vi hade en edge (ett års sikt). Då såg aktien ut som följande:

Vilket ger oss en avkastning på cirka 27 % så även den analysen föll ut bra. Tabellen från den backtestingen blev följande:

Så vi kan se att vi är ganska nära 32,40 % så även medelavkastningen stämmer väl överens med den faktiska.

Idag har jag som sagt gjort en ny backtesting för att ta reda på om vi återigen har en edge, ifall ni inte prenumererar så är det lägligt att göra det för ni vill inte missa dessa uppgångar i bolagen med edge (9 % samt 27 % i det här fallet)!


Logga in för att läsa dagens analys på Hexagon

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Sluta vara ett stort ego på börsen (Gratis-analys 1/2)

Varför ta betalt för något som andra gör gratis? (Gratis-analys 2/2)

Min portfölj

Fyll i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

En tanke på “Hexagon fortsätter att leverera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: