Veckans önskemål (vecka 6)

Varje vecka får mina prenumeranter skicka in önskemål på aktier som jag skall göra backtesting på, väljer alltid ut tre aktier och den här veckans aktier är Klaria Pharma, SSAB samt Vestas. Innan jag grottar ned mig i dagens analyser vill jag dela med mig av ett mail som jag fick från en av mina prenumeranter då det kul att se att något man skapat funkar. Mitt mål är att ni investerare skall investera mer analytiskt och inte på känslor och meddelanden som nedan är ett bevis på att mina prenumeranter lyckats med just det.

Många som gjorde tvärtom och investerade med känslor när det kommer till GameStop (exemplet nedan) och som nu klagar på att de förlorat massa pengar, men man får skylla sig själv om man handlar på känslor. Det är ju ingen som tvingar någon att köpa en aktie så man har enbart sig själv och sitt psyke att skylla på.

Logga in för att läsa analyserna på veckans önskemål

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.
  • Ett sätt att göra er till bättre investerare då ni inte handlar med känslor utan med data.

Kostnaden är 399 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen. All betalning sker genom Stripe som är PCI-certifierad vilket innebär att säkerheten är bland den högsta inom betalningsbranschen.

Vikten av att veta sannolikheten för uppgång (bonusinlägg).

Vad är en edge? (Gratis-analys 1/2)

Varför använda backtesting? (Gratis-analys 2/2)

Min portfölj

Ifall ni inte känner er redo för att prenumerera så kan ni alltid fylla i er e-post nedan för att få notiser om när mina gratis-analyser kommer ut (ger dock enbart ut två i månaden så ni missar 26 styck analyser).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: