Veckans önskemål

Idag så kommer jag göra backtesting på tre önskemål som jag fått från mina prenumeranter (Intervacc, Oasmia samt NIO), varav en av dessa har en riktigt hög edge. Ifall ni vill ha möjligheten att önska aktier inför nästa vecka så är det hög tid för att prenumerera då jag erbjuder tjänsten för 299 kr/månad (tills ni avslutar tjänsten) i enbart fyra dagar till (tiden börjar rinna ut med andra ord). Sedan kommer priset gå över till 399 kr/månad för nya prenumeranter, så använd lönen till något som kan generera pengar istället för att spendera pengar! Ni kan även läsa min gratis-analys som jag gav igår (släpper två gratis varje månad).

Prenumerera för att kunna skicka in önskemål på analyser inför nästa vecka samt för att läsa dagens analyser (fyra dagar kvar för rabatterat pris)

De saker jag listar nedan är sådant jag erbjuder, vill dock aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 28 (lägger ut tre under inläggen vid namn ”Veckans önskemål”) statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.

Kostnaden är 299 kr/månad fram till ni säger upp tjänsten. Efter den 29:e november stiger priset till 399 kr/månad så ni har fyra dagar på er att få tjänsten till ett rabatterat pris.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen.

För att läsa frågor jag fått angående tjänsten så kan ni trycka på den här länken. Samt ifall ni börjar prenumerera så kan ni se hela min portfölj på följande länk.

2 reaktioner till “Veckans önskemål

    1. Varsågod! Ja precis du har fattat det helt rätt, det enda jag vill att du skall tänka på är att det är 10 handelsdagar (alltså två veckor). Mvh Adam

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: