Fortsatt edge i ett av mina innehav?

Sammanfattning: Idag så gjorde ett av mina innehav en ny 200-dagars högsta, har i nuläget cirka 15 % avkastning i bolaget och frågan är ifall det finns mer att hämta? Sist men inte minst har jag även gjort lite statistiska beräkningar på varför man skall sprida sina köp av aktier inom flera bolag och sannolikheten för flera förlustaffärer på raken. För att läsa inlägget måste ni prenumerera på tjänsten (information nedanför). Ni får även se mina övriga innehav på följande länk ifall ni prenumererar på tjänsten.

Vad erbjuds inom Statistical Finance Premium?

Först och främst så får ni en tjänst som inte alls är som alla andra tjänster (DI, Redeye och exempelvis Aktiespararnas) då det inte finns någon tjänst som enbart gör statistiska analyser på aktiemarknaden. Alla de tjänster som jag har vetskap om tar alltid med riktkurser, nyckeltal, stop loss och har med massa subjektiva åsikter. Det kan vi INTE ha med i vår analys för i sådana fall handlar vi med känslorna vilket är förödande för vår handel. Så är ni redo att ta er handel till nästa nivå så skall ni inte ens behöva tveka på om det här är en bra tjänst eller ej, utan det är enbart sunt förnuft att ifall vi har med mindre beslutsparametrar (som baseras på känslor) så handlar vi bättre på marknaden. Glöm inte heller att så gott som alla aktörer där ute på marknaden (DI, Redeye, Aktiespararna samt Avanza) vill att vi skall handla på känslor för då blir det mer klick samt de tjänar på olika analysverktyg samt courtage.

De saker jag listar nedan är sådant jag kommer erbjuda från start, men vill aldrig känna att tjänsten inte utvecklas så kommer hela tiden jobba på nya saker. 

  • 20 statistiska analyser per månad i stället för två för er som inte prenumererar (samt så kommer jag alltid se till att analyserna kommer ut innan öppning så att ni hinner lägga era handelsordrar på aktiemarknaden).
  • Full transparens genom att jag i slutet av varje månad delar med mig av min portfölj (visar även summan jag äger).
  • Varje vecka kommer jag även analysera tre önskemål som ni får rösta fram.

Kostnaden är 299 kr/månad för alla som prenumererar inom 12 dagar, så inget att fundera på ifall ni vill spara 1200 kr/år tills ni avslutar tjänsten. Efter den 29:e november stiger nämligen priset till 399 kr/månad.

Övrig information: Du kan säga upp din prenumeration omedelbart när så önskas och du debiteras därmed inte igen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: