Sinch fortsätter att leverera

Jag skrev om Sinch den 18:e september och då såg aktien ut som nedan.

Jag hade ALDRIG vågat gå in i en aktie med den uppgången som ovan dock visade backtestingen att vi hade en edge (köpte dock aldrig aktien då jag redan var fullinvesterad) och i nuläget ser bolaget ut som nedan. Alltså har vi haft en avkastning på hela 24 % ([968-783]/783). Här ser vi återigen hur mycket backtestingen kan hjälpa oss med att hålla känslorna i styr samt få oss att våga gå in i aktier som redan har en stor uppgång bakom sig.

Igår så gjorde aktien en 200-dagars högsta så frågan är ifall det roliga är slut eller ifall vi fortfarande har en edge, och svaret ser vi nedan.

Vi kan se att vi fortfarande har en edge i aktien så tåget har ännu inte stannat.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

En tanke på “Sinch fortsätter att leverera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: