Sorgebarnet SAS

Jag gjorde backtesting på SAS den 6:e augusti som visade att vi inte hade någon edge. Skrev även om bolaget den 30:e september och då stod aktien i 2,412 kr för i att dagsläget handlas i 0,92 kr (alltså en negativ utveckling på cirka 62 %). Är det dags för aktien att studsa upp nu?

Vi kan se att aktien handlas i en negativ trendkanal (i nuläget har aktien brutit sig ur den). Frågan är ifall det enbart är ett falskt utbrott ur kanalen eller ifall vi skall handlas utanför kanalen framöver. MA20 ser ut att korsa MA50 från ovansidan (vilket oftast inte är en bra signal) så det finns mycket tveksamheter i aktien. Som alltid håller jag mig borta från aktier som inte uppvisar någon edge och det är en strategi som har visat sig funka bra det här året.

Lite siffror från strategin:

Antalet stängda positioner under året = 9

Antalet positiva affärer = 7

Min edge = 7/9 = 78 % (över mina önskade 70 %).

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: