Kancera inlett en negativ trend eller enbart en korrektion?

Kancera är ett bolag som jag gjorde backtesting på nyligen, som visade att vi inte hade någon edge. Hur ser aktien ut i dagsläget?

Vi kan se att aktien till att börja med har brutit den stigande trendlinjen och i nuläget så ser det ut som om aktien börjat bygga på en nedåtgående trendkanal. Det som dock talar för att det endast är en korrektion är att trendkanalen är ganska liten vilket får mig att dra följande slutsatser att antingen är det en korrektion innan vi får en större rörelse på uppsidan eller så skall vi ned mot MA200. Vi kan använda statistiken för att se vilket av dessa scenario som är mest troliga. Anledningen till varför jag valt just MA5 och MA10 är för att dessa medelvärden ligger nära varandra i aktien.

Vi kan se att vi inte har någon edge i aktien så enligt mig är det troligare att vi skall ned mot MA200 än att vi befinner oss i en korrektion i den uppåtgående trenden. Vi kan även jämföra siffrorna ovan med min tidigare signal på just Kancera (då vi har mer data).

Tidigare analys

Ifall vi jämför siffrorna så kan vi se att andelen vinstaffärer har ökat för ganska många tidsperioder så fortsätter aktien sin uppgång så kommer det visa sig i form av en högre andel vinstaffärer (som kanske leder till att vi har en edge).

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista.

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

En tanke på “Kancera inlett en negativ trend eller enbart en korrektion?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: