Prime Living = Prime Death

Prime Living är ett företag jag oturligt nog haft mycket negativ erfarenhet av, vad de erbjuder är studentbostäder som byggs i moduler. Jag var bosatt i Göteborg i en av deras studentbostäder och det fanns många problem. Allt var halvfärdigt och företaget lyckades även tappa bort min nyckel till lägenheten när jag skulle flytta in så fick vänta nästan en halv arbetsdag på att få tillgång till lägenheten, men det var inte enbart min upplevelse som var nådastöten utan det faktumet att deras nya modulhus var kyliga samt drabbades av mögel.

Jag ägde aktien när problemen uppenbarade sig vilket gjorde att jag sålde aktien (då hade jag inte börjat handla kvantitativt ännu utan enbart på känslor) vilket ni kan se nedan.

Igår korsade MA5 MA10 i aktien och frågan är ifall vi har en edge i bolaget, för även hur mycket man än ogillar bolaget så skall man skilja på bolag samt edge. Ifall det visar sig att man har en edge så skall man inte backa undan enbart för att man inte gillar bolaget, dock så brukar usla bolag straffas med att inte uppvisa någon edge. Ifall vi hade kopplat in våra känslor i besluten så hade backtestingen (ett kvantitativt handelssätt) varit bortkastat tid, då backtesting går ut på att just tygla sina känslor (inte sälja ifall ens bolag går ned då man i förväg har bestämt med hjälp av statistik hur länge man skall behålla bolagen samt inte rusa in i överhypade bolag).

Vi kan se att vi inte har någon edge i aktien och vi har även en negativ avkastning på samtliga tidsperioder.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: