Edge i teknikbolaget Sinch?

Igår så skrev jag om Stillfront och att vi hade en edge, idag är det Sinch som står näst på tur och aktierna påminner om varandra ganska mycket när det kommer till det grafiska. Båda handlas långt ifrån sitt MA200 vilket gör att man drar ögonen åt sig dock så visar statistiken att vi har en edge på vår sida, och som jag alltid säger så har statistiken prio ett vid våra beslut och som nummer två kommer våra känslor. Ifall vi hade tagit beslut på våra känslor så hade jag hållit mig borta från aktier som dessa två som har en brant uppgång bakom sig men risken är då att vi missar fortsatt uppgång, så då är det bättre att ta besluten på den underliggande statistiken.

Här kan vi se hur mycket aktierna liknar varandra, Sinch har dock en något brantare uppgång i ryggen. Har hört en analytiker prata om vem av Sinch samt Stillfront som först når 1000 kr och det gjorde den sistnämnda.

Vi kan se att vi har en edge i Sinch (dock få datapunkter) men vi har även en edge på tre månader där vi har mycket fler datapunkter men inte lika hög avkastning. Vi kan jämföra det med Stillfront och ser att siffrorna är ganska lika mellan dessa bolag vilket är intressant.

Vill även påpeka att jag äger Stillfront men inte Sinch. Igår så hade jag även lite flyt efter analysen av Stillfront då bolaget vid stängning släppte ett pressmeddelande angående att de skall göra ett förvärv. Ibland har man turen med sig även om jag hellre vill kunna räkna på saker och ting, men det viktiga är att man kan skilja på tur och skicklighet då det är lätt att tänka att ”det var skickligt” när det hela handlar om ren tur.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

2 reaktioner till “Edge i teknikbolaget Sinch?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: