Nordea uppför sig inte som aktier brukar

I onsdags (den 16:e) gjorde jag backtesting på Nordea då aktien befann sig i en triangelformation och sådana brukar leda till fortsatt uppgång.

Ovan kan ni se hur aktien såg ut i onsdags med högre bottnar och tydliga motstånd vid omkring 72 kr. Stigande trianglar är ett styrketecken tyvärr har jag inte statistik på hur stor sannolikheten är för fortsatt uppgång när en sådan triangel uppenbara sig men vet av erfarenhet att det är en fortsättningsformation i trendens riktning, så i Nordeas fall skulle det vara ett tecken på fortsatt uppgång.

Gjorde även backtesting i onsdags och fick följande resultat så vi kan se att vi inte har en edge, vilket är lite förvånande när aktien befinner sig i en stigande triangelformation.

Såhär ser aktien ut nu så även i det här fallet så fångade backtestingen upp något som man inte tänker på ifall man enbart kollar på mönster utan att göra diverse uträkningar. Aktien befinner sig omkring MA200 så det som skulle kunna hända här ifall jag får gissa är att aktien studsar vid MA200 och att vi bara har ”töjt” på triangeln. Vi får bevaka ifall aktien stänger nedanför MA200 och därefter göra backtesting återigen.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: