Stillfront = styrka som föder styrka som föder styrka..

Tiden går snabbt när man har kul brukar det sägas och det här blir mitt 100:e inlägg så tack för alla kommentarer och för att ni läser min blogg. I måndags skrev jag att under den här veckan skulle jag enbart kolla på signaler där MA5 korsar MA10 dock så hittade jag inga intressanta case varken i tisdags eller onsdags men nu har jag hittat ett intressant case som även råkar vara ett av mina innehav.

Har gjort två tidigare analyser på Stillfront och tänkte ge er en sammanfattning.

Den första analysen gjordes i våras och då stod aktien i 653 kr och det fanns en edge på tre månaders sikt. Ifall aktien hade köpts då hade vi haft en avkastning på cirka 38 % [(900-653)/653]*100.

Den andra analysen gjordes i juni och då stod aktien i 740 kr och det fanns återigen en edge på sex månaders sikt, då det inte har gått sex månader ännu så vet vi inte ifall det kommer sluta i en positiv eller negativ affär men i nuläget står aktien i 999 kr så lutar åt det förstnämnda, med i nuläget en avkastning på 35 % [(999-740)/740]*100.

Så nu är det dags för en tredje backtesting efter att MA5 igår korsade MA10.

Aktiens utveckling (bild från igår)

Det som får mig att bli pessimistisk är att aktien är långt ifrån MA200 dock så visar backtestingen något helt annat och siffrorna kan man lita mer på än sin subjektiva åsikt.

Vi har nästan 90 % edge samt hög avkastning (ifall vi hade tagit 100 affärer skulle 90 av dessa varit positiva).

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: