Edge i bemanningsbolaget NGS?

Igår var det enbart en aktie som visade ett gyllene kors (MA50 korsar MA200) på den svenska marknaden. Bolaget heter NGS och är ett bemanningsbolag. Hur ser aktien ut i nuläget?

Vi kan se att bolaget uppvisar en tydlig uppåtgående trend, vi kan även se att aktien har varit seg på att hämta hem nedgången sedan ”starten” av Corona. Har vi en edge i bolaget när MA50 korsar MA200? Det skall vi undersöka här nedan.

Här har vi ganska få datapunkter att dra slutsatser ifrån, vill minst ha 5 affärer för att säga att jag har en edge, dock så har vi ändå ingen edge i det här bolaget då jag har som högst 50 % vinstaffärer ifall jag köper aktien dagen efter MA50 korsat MA200 och säljer efter en viss tidsperiod.


Nedräkningen har börjat… På söndag kommer jag släppa en stor nyhet som ni inte vill missa, jag kommer enbart sända ut nyheten till er som skrivit upp er e-post på min lista, så se till att göra det så snabbt som möjligt för att inte missa något.

Dagar kvar: 4

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: