Nej det var inte allt som börsen hade att komma med

Jag skrev följande sak förra söndagen i mitt inlägg, ”jag drar slutsatsen att nedgången nu är klar och att vi skall fortsätta uppåt nästa vecka” vilket visade sig vara helt rätt då börsen slutade cirka 6 % upp för veckan som varit. Många verkar vara förvånande över uppgången men ifall man kollade tekniskt på börsen så var det inte alls lika förvånande utan mycket talade för en uppgång (MA200 samt många andra stöd på börsen).

Förra analysen

Ny analys

Nu kommer vi till den svåra frågan.. Skall börsen fortsätta klättra uppåt? Som vi kan se ovan så befinner vi oss nära flera tidigare toppar så vi har definitivt en svårare vecka framför oss, tycker även det är riktigt svårt att sia om framtiden just nu då jag inte har någon specifik övertygelse angående ifall vi skall upp eller ned (vilket jag hade förra veckan angående att vi skulle upp den här veckan).


Nedräkningen har börjat… Nästa vecka på söndag kommer jag släppa en stor nyhet som ni inte vill missa, jag kommer enbart sända ut nyheten till er som skrivit upp er e-post på min lista, så se till att göra det så snabbt som möjligt för att inte missa något.

Dagar kvar: 7

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: