Edge i bemanningsbolaget?

MA50 håller på att korsa (marknaden har inte stängt ännu men just nu så har MA50 korsat MA200) MA200 i SJR in Scandinavia och frågan är ifall vi har en edge eller ej. Bolaget är inriktat på bemanning inom banksektorn och frågan är hur hett det är just nu då min känsla är att företag rekryterar mindre just nu på grund av Corona. Bolaget har även haft en knackig historia på börsen vilket vi kan se nedan.

Aktien befinner sig i den övre delen av den negativa trendkanalen samtidigt som det ser ut som att MA50 kommer korsa MA200.

Då vi inte har någon edge i aktien så är min teori att vi skall fortsätta ned till botten av kanalen (den röda cirkeln i grafen).

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: