Var det allt börsen har att komma med?

Den här veckan fick vi en rekyl på börsen och frågan är ifall det enbart var en hälsosam rekyl eller början på en längre nedgång. Jag skrev den 4:e september följande gällande OMX”… vi ser även här att vi befinner oss en bit ifrån MA200 dock inte lika ohälsosamt långt ifrån som i många teknikaktier”. Skrev även följande den 22:a september ”… så nu måste vi få en uppgång för att inte den stigande trendlinjen skall fallera och om den nu gör det så är antagligen nästa hållpunkt MA200 för att samla styrka”.

Vi kan se att vi som alltid går ned till MA200 då en aktie eller index aldrig kan vara frånkopplat sitt långa medelvärde hur länge som helst. Vi ser att vi har tre stöd (de tre första pilarna efter tidigare toppar) samt ett sista stöd i form av MA200 som gör att jag drar slutsatsen att nedgången nu är klar och att vi skall fortsätta uppåt nästa vecka. Dock har jag ingen data på det här, utan det är enbart gissningar och en känsla jag har (skulle aldrig ta handelsbeslut på ett sådant tankesätt då det enbart är gissningar).

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

2 reaktioner till “Var det allt börsen har att komma med?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: