Fastighetsbolaget ger oss ett gyllene kors

Igår så korsade MA50 MA200 i Signatur Fastigheter, och när just MA50 korsar MA200 så brukar man anse att det är en köpsignal. Dock så kan man ALDRIG vara så generell i sina bedömningar då det finns bolag som svarar notoriskt dåligt på just den signalen samtidigt som vi har bolag som brukar ge en bra avkastning på just den signalen. Vi måste därför bedöma fall till fall och därför tycker jag att det är vilseledande när analytiker sätter köp på aktier enbart för att MA50 korsat MA200, då det som sagt inte är en garanti för uppgång/köpsignal då alla aktier uppför sig olika.

Hur är det då med bolaget Signatur Fastigheter när MA50 korsar MA200, har vi en edge?

Aktien befinner sig i botten av en stigande trendkanal samtidigt som MA50 korsar MA200, så det kan ses som en rekyl innan fortsatt uppgång, men frågan är om det är så enkelt i det här fallet.

Vi kan se att bolaget inte har någon edge och inte brukar svara bra på ett gyllene kors så det mest troliga är enligt statistiken att vi skall fortsätta ned.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: