Edge i AR-bolaget Crunchfish?

Crunchfish är ett bolag som jag hörde talas om för några år sedan när de skulle introduceras på börsen (2016/2017), de håller på med AR (augmented reality) som bland annat Pokémon GO använder sig av. Känns som det är en teknik som är lite bortglömd i dagsläget då man inte hör om det lika ofta längre, men helt klart en intressant teknik som kan ha många spännande användningsområden. Ifall vi kollar på hur aktien rört sig nedan så ser man tydligt intressanta mönster som upprepar sig.

Vi har ovan tre tydliga uppgångar som sedan följs av en så gott som identisk nedgång i de tre ringarna. Ifall samma mönster skall upprepa sig så bör aktien ta fart uppåt (intressant att vi även befinner oss vid en tydligt trendlinje som fungerar som stöd). Vi kan kolla på vad som händer när MA5 korsar MA10 som skedde igår för att se ifall vi har en edge.

Vi kan se att vi inte har någon edge i bolaget då MA5 korsar MA10 dock så vore det intressant för en framtida analys att kolla på vad som händer när bolaget stänger ovanför MA200 (inte långt ifrån) eller exempelvis när MA50 korsar MA200 (då MA50 handlas under MA200 i dagsläget).

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: