Edge i Fastighetsbolaget?

Jag gissar att många av er inte hört talas om Stendörren Fastigheter? Det är ett fastighetsbolag som har gått under min radar. Igår så korsade MA50 MA200 i bolaget vilket brukar kallas ”ett gyllene kors”, frågan är ifall vi har en edge i aktien.

Vi kan se ovan att aktien inte har hämtat sig sedan nedgången från Corona, dock ser bolaget ut att följa en fin och tydlig uppåtgående trend.

Vi kan se ovan att vi inte har någon edge och finns en intressant sak att påpeka och det är följande, vi har data från 2011 dock är det inte ofta som MA50 korsat MA200 vilket är lite ovanligt för en så lång tidsperiod.

Känns som det börjar bli svårare att hitta någon edge i aktier nu då många bolag redan har gått upp mycket. Backtestingen får mig att inte stressa mig till affärer då jag håller mig borta tills jag hittar någon edge, och det är en strategi som jag märkt gjort mycket gott det här året, speciellt då man vågade gå in i nya case när snacket om Corona var som störst (när alla påpekade att man skulle hålla sig borta) och nu när alla är positiva så väntar man bara på nästa aktie att fälla utan att stressa sig till nästa affär.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: