Edge i 2-kronabolaget?

Det är inte ofta jag gör backtesting på aktier som inte kostar mer än några kronor, men ett bolag som kom upp när jag letade efter aktier att göra backtesting på är ett bolag som heter Feelgood. Jag har själv aldrig hört talas om bolaget tidigare, ifall jag förstår rätt så bedriver företaget verksamheter inom företagshälsa samt friskvård och har nyligen även börjat med en digital frisk- och sjukvårdstjänst. Vi kan se nedan att aktien befinner sig i något som liknar en symmetrisk triangel.

Igår korsade MA50 MA200 så frågan är ifall vi har en edge i aktien.

Vi kan se att vi inte har någon edge (ganska långt ifrån 70 %), dock kan det här vara ett intressant case att göra framtida beräkningar på då verksamheten förändrats med digital friskvård.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: