En fallen stjärna

Starbreeze var tidigare en populär aktie och vi kan se nedan hur resan har varit för aktien. Vi hade även en massa skriverier angående risken för en konkurs i bolaget omkring 2018/2019 men senaste året har det varit ganska tyst omkring Starbreeze.

Vi kan se ovan att aktien befann sig i en uppåtgående trend mellan 2014-2017 för att sedan påbörja sin nedåtgående trend, speciellt VR var hypat då bolaget hade ett VR-bolag i sin koncern. En av de större fördelarna med just backtesting är att man förhoppningsvis inte ”dippköper” i sådana här bolag, då statistiken oftast visar att man inte har någon edge. Det är annars lätt att man tänker att nu är aktien ”billig” men sedan fortsätter den ännu mer ned vilket var precis det som skedde mellan 2017 fram till 2019.

Ifall man enbart kollar på grafen nu så ser aktien ”billig” ut så det är lätt att tänka att nu kanske man borde gå in, men vad säger då statistiken? Vi kan kolla vad som händer när MA50 korsar MA200 som just har skett.

Vi kan se att vi inte har någon edge i aktien så även ifall den ser ”billig” ut så är det inget som säger att den inte kan bli ännu billigare.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: