Edge i Fingerprint-utmanaren?

Jag skrev om Zwipe den 7:e september och vi hade då en edge. Jag gissade bland annat då att vi hade haft ett falskt utbrott ur den positiva trendkanalen och så var fallet.

Förra analysen
Såhär ser aktien ut i dagsläget

Vi har haft en avkastning på 46 % (20,46-14)/14*100 och frågan är ifall vi fortfarande har en edge för er som missade förra analysen. Aktien befinner sig nu i ingenmansland i mitten av den positiva trendkanalen så här är det svårt att gissa ifall aktien skall gå ned och möta upp botten av trendkanalen eller fortsätta upp och därför är det alltid skönt att kunna luta sig tillbaka och låta statistiken visa vägen.

Jag tänkte att man kan kolla på hur avkastningen varit i aktien när MA5 korsar MA10, i nuläget handlas redan MA5 över MA10 så man får vänta tills nästa gång signalen visar sig.

Vi kan se att vi fortfarande har en edge och det på hela 100 % ifall vi behåller aktien en månad.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: