Nästa vecka har Apple event

På tisdag nästa vecka har Apple ett nytt event där massa intressanta nyheter förväntas presenteras, bland annat en Iphone 12 mini. Jag har själv enbart ägt en Iphone 3gs så är långt ifrån en fanboy dock så sätter oftast Apple trenden för övriga teknikföretag så alltid bra att hänga med i svängarna. Det mest intressanta lär blir Iphone 12 mini då det i dagsläget knappt finns några mindre mobiler och vad jag förstår så är det något som folk uppskattar (även jag själv inräknat).

Hur ser det ut för själva aktien rent grafiskt?

Vi kan se att aktien har kommit ned lite (till den stigande trendlinjen) så frågan är ifall vi har en edge eller ej när MA20 korsar MA50 (det som ser ut att kunna hända ganska snart).

Vi har ingen edge när MA20 korsar MA50 (har vi inte minst 70 % vinstaffärer så är det ingen edge enligt mig) även om vi är väldigt nära på 2 månaders sikt.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: