Fastighetsbolagen lever loppan i lågräntemiljön

Igår så korsade MA50 MA200 i Balder och frågan är ifall vi har en edge. Är det något som gynnar fastighetsbolagen så är det den låga räntan som vi ser i dagsläget och som vi troligtvis inte kommer få se höjas i närtid, så helt klart ett intressant case ifall man hittar något fastighetsbolag med en edge.

Vi har en ganska slaggig handel i Balder vilket vi kan se ovan, aktien har även tappat momentum i uppgången då andraderivatan (symboliserar den med de tre strecken) är negativ och blir mer och mer negativ. Vi befinner oss mitt i smeten med andra ord med ett ungefär lika stort avstånd till tidigare toppnivåer som ned till de viktiga medelvärdena som fungerar som stöd (MA200/MA50).

Hur ser sannolikheten ut för uppgång när MA50 korsar MA200?

Vi har en edge vilket vi kan se ovan, dock vill jag påpeka två brasklappar, dels så har vi bara två datapunkter samt så saknas den mesta datan fram till 2011 så antalet affärer skall egentligen vara fler.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: