Igår uppvisade låsbolaget ett ”gyllene kors”

Igår så korsade MA50 MA200 i ASSA ABLOY vilket brukar kallas ett gyllene kors. ASSA ABLOY är även ett av mina bolag som jag har i portföljen som jag köpte in efter att jag gjort backtesting på vad som händer när aktien stänger ovanför MA20. Köpte även in bolaget när Corona-krisen var som värst men i och med att jag hade gjort backtesting så vågade jag gå in i aktien och i nuläget har jag 15,51 % avkastning i bolaget.

Nu är frågan om det finns mer att klämma ur aktien.

Vi kan se ovan att aktien befinner sig i en stigande triangelformation (som brukar sluta upp i ett utbrott samt fortsatt uppgång), MA50 korsade även MA200 (som kallas gyllene kors) igår så det finns många tekniska bitar som talar för aktien. Vi måste dock göra backtesting för att veta hur just ASSA ABLOY svarar på dessa signaler då ingen aktie är någon annan lik.

Vi har en edge i ASSA ABLOY på 2 månaders sikt vilket tabellen ovan skvallrar om.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: