Spelbolaget fortsätter att leverera

Jag gjorde en analys på Embracer 20:e augusti som visade att vi hade en edge, och sedan dess har aktien fortsatt att leverera. Nedan kan vi se hur aktien såg ut när jag gjorde den första analysen samt hur den ser ut i dagsläget.

Första analysen
Ny analys

Vi har en avkastning på ca 7 % [(174,80-162,9)/162,9]*100 då aktien kostade 162,90 kr vid förra analysen och igår stängde på 174,80 kr. Vi kan även se ovan att Embracer har börjat uppvisa en tydlig triangelformation (med mindre och mindre volatilitet) vilket bör leda till en större rörelse inom en snar framtid.

Igår gjorde aktien återigen en ny 200-dagars högsta så tänkte kolla hur det ligger till den här gången med edgen och om den har förbättrats i och med att vi haft en positiv utveckling sedan förra analysen.

Ny backtesting

Vi kan se ovan att vi fortfarande har en edge (andelen vinstaffärer är minst 70 %) på 1 års sikt, dock har vi även en edge när det kommer till två månader nu vilket vi inte hade i den förra analysen (och vi har även mer datapunkter så även ifall edgen är högre vid 1 år så lägger vi större vikt vid den för 2 månader).

Jämförelsevis kan vi även kolla på förra backtestingen och se vad som har hänt med siffrorna.

Förra backtestingen

Edgen har minskat på kort sikt (vecka samt 2 veckor) men ökat på medellång sikt (1 månad samt 2 månader) på längre sikt är edgen oförändrad.

En tanke på “Spelbolaget fortsätter att leverera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: