Volvo rullar vidare

Igår så gjorde Volvo en ny 200-dagars högsta så frågan är ifall vi har en edge eller ej i aktien.

Vi kan se ovan att Volvo befinner sig likt många andra aktier omkring toppnivåer (i det här fallet nivåer från slutet av 2017), så frågan är ifall det finns mer att klämma ur aktien då den har hämtat upp all nedgång efter Corona. En sak som jag tycker är konstigt är att aktien kan stå i nivåer som gällde innan Corona, när vi vet att aktiviteten bland företag gick ned under Corona vilket även bör leda till att de inte behöver uppdatera sina lastbilsflottor lika snabbt som beräknat. Dock kanske e-handeln gjorde så att vissa företag fraktade mer vilket väger upp för den andra delen av företag som inte har lika mycket e-handel utan mer levererar till fysiska butiker.

Vi har ingen edge i Volvo ifall vi kollar på statistiken. Så det mest troliga scenariot framöver är att aktien kommer gå nedåt för att samla styrka omkring MA200.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: