Botten nådd i HM?

I torsdags släppte HM sin rapport som överlag togs emot väl då bolaget överträffade analytikernas förväntningar. Nu är frågan om botten är nådd i HM eller ifall det finns mer på nedsidan.

Aktien ser onekligen intressant ut då vi befinner oss i en uppåtgående triangelformation (som med störst sannolikhet betyder fortsatt uppgång vid utbrott). Vi kan se vad som händer när MA20 korsar MA200 då MA50 är längre ifrån just MA200 (kommer göra backtesting på när MA50 korsar MA200 också inom en snar framtid).

Vi kan se att vi inte har någon edge, så som det verkar så är inte botten nådd dock kanske MA50 korsar MA200 visar något annat då det är en signal som många anser är en köpsignal (dock vet vi att det är inte alltid som det är en köpsignal då aktier skiljer sig åt angående hur de besvararar sådana signaler).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

2 reaktioner till “Botten nådd i HM?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: