Ny 200-dagars högsta i Tobii

I torsdags så gjorde Tobii en ny 200-dagars högsta.

Vi kan se att aktien har rört sig inom ett konsolideringsintervall sedan mitten av 2017 men nu brutit sig ur intervallet. Frågan är ifall det är ett falsk utbrott precis som tidigare eller ifall vi har en skiftning i trenden. Det som talar för att det inte är ett falsk utbrott är att vi konsoliderat ovanför konsolideringsintervallet och ser ut att samla styrka för fortsatt uppgång mot tidigare bottnar (som nu fungerar som motstånd). Statistiken säger dock att vi har med ett falsk utbrott att göra då vi inte har en edge när aktien gör en ny 200-dagars högsta, vilket vi kan se nedan.

Gjorde även en analys i augusti på Tobii och sedan dess har statistiken förbättrat på siffrorna vilket vi kan se från siffrorna nedan som är från förra backtestingen. Speciellt tidsperioderna 2 veckor samt 1 månad har ökat avsevärt.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: