HÖG (över 90 %) edge med många datapunkter i tech-bolaget

Jag har kollat på Googles aktie då den befinner sig nära MA200, är egentligen enbart Google av alla tech-bolagen som handlas omkring MA200 (inte ser lika överköpt ut som övriga, även om de övriga tech-bolagen har vädrat ur överköptheten senaste månaden). Aktien har inte stängt nedanför MA200 ännu men vi kan ändå se vad som händer historiskt när aktien handlas under MA200 och sedan bryter MA200 från nedansidan (alltid bra att vara förberedd på diverse signaler).

Vi kan se att vi befinner oss nära MA200 och för att signalen skall visa sig skall vi bara stänga nedanför MA200 och sedan korsa MA200 från nedansidan.

Vi har en riktigt hög edge, hela 93 % när det kommer till Google.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: