Edge i Fingerprint? Svar ja.

Jag har gjort ett antal backtestingar när det kommer till Fingerprint och ingen av dessa har visat på att vi har en edge, den här gången är det dock annorlunda då vi har en edge. Igår så gjorde Fingerprint en ny 200-dagars högsta så tänkte se ifall vi har en edge på den signalen.

Vi befinner oss omkring tidigare toppar från 2019 som måste tas ut för att vi kan säga att det är ett utbrott ur konsolideringen så frågan är ifall vi hinner med det under veckan eller om det är nästa vecka den stora dramatiken tar plats. Ifall vi kollar på backtestingen så får vi följande resultat:

Vi har en edge när det kommer till två månader med en bra avkastning, men som vanligt har vi med framtiden att göra så vi kan aldrig vara säkra.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: