Edge i solcellsbolag nummer två?

Igår så stängde Midsummer ovanför MA50 och har skrivit om SolTech tidigare, vi hade ingen edge i SolTech Energy men frågan är om vi har en edge i Midsummer. Igår kom ett beslut som är både bu och bä för dessa bolag. Efter årsskiftet så införs rot-avdrag för privatpersoner som installerar solceller dock så försvinner det statliga stödet vilket leder till att den samlade stödnivån blir lägre efter årsskiftet (när det kommer till installationer av solceller).

Vi kan se att Midsummer rör sig som så många andra aktier, inom ett konsolideringsintervall. I nuläget är vår RR (risk reward) inte så bra då vi befinner oss i mitten av konsolideringen.

Vi kan se att vi har ingen bra edge och alla våra medelavkastningar är negativa. Ni som har följt mig vet att Midsummer är ett av mina långsiktiga case men så länge aktien inte uppvisar någon edge så finns den enbart med på min bevakningslista.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

En tanke på “Edge i solcellsbolag nummer två?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: