Edge i solcellsbolaget?

Igår så stängde MA50 ovanför MA200 i SolTech Energy som är ett bolag som sysslar med solceller.

Vi ser att aktien utmanar en fallande motståndslinje som etablerades runt juli 2019. Nu har MA50 korsat MA200 så är det dags att bryta den fallande trendlinjen?

Det finns ingen edge i aktien, dock med brasklappen om att vi återigen har få datapunkter att göra vår analys på, även om vi har cirka fem års data att göra analysen på. Det är inte ofta MA50 korsar MA200 (kanske därför det kallas gyllene kors?) så därför vill man helst ha aktier med mycket mer data tillgängligt. Vi kan jämföra SolTech Energy med Midsummer som är ett annat solcellsbolag dock har vi en ännu sämre edge när det kommer till det bolaget samt så har vi bara kunnat ta en affär historiskt så där har vi ännu färre datapunkter att grunda vårt beslut på. Vill även påpeka att Midsummer är ett av mina långsiktiga case men kommer aldrig gå in i aktien förrän jag har en edge, även om jag tror på bolaget (vi måste hålla känslorna och vår egen övertygelse i styr och enbart handla på data).

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

En tanke på “Edge i solcellsbolaget?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: