Uppföljning på Zwipe

Jag skrev i början av förra månaden ett inlägg med namnet ”Zwipe = nya Fingerprint” och nu tänkte jag göra en uppföljning på aktien då den har brutit den stigande trendkanalen.

Förra analysen
Aktien i nuläget

När jag analyserade aktien första gången så handlades den för 17 kr och jag skrev då att den befann sig i en fin uppåtgående trendkanal men att man bör vara försiktig när det kommer till bubbeltendenser (allt fler pratade om aktien i poddar och dylikt, och om den fina uppgången samt så började tydliga flockbeteenden visa sig i diverse forum vilket aldrig är bra). Nu handlas aktien i 14 kr vilket betyder en avkastning på cirka -18 % ([14-17]/17)*100. Första gången jag analyserade aktien så kunde jag inte göra backtesting då det inte fanns tillräckligt med data, men nu så har jag lite mer data att göra backtesting på. Vi kan exempelvis se vad som händer med aktien när den korsar MA20 vilket är det medelvärde aktien hunnit korsa flest gånger. MA50 har aktien enbart korsat en gång samt MA200 ingen gång så därför kan jag inte använda mig av dessa medelvärden.

Vi har en edge med HÖG avkastning dock så är det bara en affär så det säger oss så gott som ingenting om den prognostiserade framtida avkastningen samt edgen, vi behöver helt enkelt mer data för att få till en bra analys. Min gissning (även om jag inte är ett stort fan av gissningar) är att antingen så var det här ett falskt utbrott ur den stigande trendkanalen eller så har den substans och vi skall fortsätta ned, så blir intressant att se hur aktien kommer bete sig vid det här området.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

En tanke på “Uppföljning på Zwipe

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: