Har Ilija Batljans SBB en edge?

Vi kan se ovan att SBB har befunnit sig i en uppåtgående trend sedan maj, aktien har även de senaste veckorna rört sig inom ett snävt intervall så vi kan förvänta oss en kraftigare rörelse. Det som talar för att rörelsen blir uppåtriktad är följande, vi befinner oss i en uppåtgående trend, vi har även ett gap som med stor sannolikhet kommer fyllas (har gjorts undersökningar som säger att ungefär 90 % av gapen fylls) samt så visar backtestingen att vi har en edge.

Aktien stängde ovanför MA50 den 28:e augusti för att igår återigen stänga nedanför så det kan vara en bra tanke att bevaka ifall aktien stänger ovanför MA50 igen då vi har en edge vid sådana scenarion.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

2 reaktioner till “Har Ilija Batljans SBB en edge?

 1. Hej Adam,

  Jag blir verkligen superintresserad av din strategi.
  Har du något inlägg då du förklarar för oss oförstående hur du beräknar om det är edge eller inte?
  Vilka parametrar ska med när jag analyserar en aktie jag har i min portfölj?
  Vilka eventuella formler appliceras i Excel?
  Detta är verkligen super att faktiskt frångå sina känslor och lära sig lita på underliggande statistik i stället.
  Med vänlig hälsning Emil

  Gilla

  1. Hej Emil, vad kul att höra att du blir intresserad av strategin! Jag har inte gjort något inlägg då jag förklarar hur man beräknar om det finns en edge eller ej då det är mycket formler och dylikt vilket är svårt att förklara över text. Parametrarna du skall ha med skiljer sig mycket med avseende på vilken signal du använder men det som är samma för alla är att uträkningar görs på stängningskursen för en aktie. Med vänlig hälsning Adam

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: