Bottenfiske i Bonava?

Bonava ser intressant ut då aktien har format en kilformation och volatiliteten har minskat (vi kan med andra ord förvänta oss en kraftig rörelse). För att veta ifall vi har någon edge så kan vi göra backtesting på aktien för att se vad avkastningen brukar vara när MA20 korsar MA200.

Vi har en edge på en månads sikt så det skulle kunna sammanfalla bra med ett utbrott ur kilformationen, dock har vi få mätpunkter vilket inte är bra.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: