Botten nådd i Catena Media?

Igår så korsade MA50 MA200 i Catena Media. Vi kan se ovan att aktien befinner sig i en stigande trendkanal (i mitten av den) och ser ut att ha tagit ut tidigare bottnar från februari vid 32 kr. Jag gjorde lite backtesting för att se hur aktien brukar svara på sådana här signaler och vi kan se nedan att vi har en edge, dock är det för få observationer för att lägga någon större vikt vid det.

Nackdelen med aktier som inte varit på börsen en längre tid är att dessa inte ha lika mycket data att göra beräkningar på (och är det kanske dessa aktier som har störst potential?).

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: