Falskt utbrott i Tobii?

Igår så gjorde Tobii en ny 200dagars-högsta dock så lutar det åt ett falskt utbrott ifall man skall lita på statistiken.

Aktien har rört sig inom ett konsolideringsintervall i snart tre år och har nu som först gjort ett utbrott. Dock så kan vi se att vi hade ett liknande utbrott i mitten av 2017 som inte var en källa till fortsatt uppgång utan aktien fortsatte sedan ned.

Vi kan se att vi har ingen bra edge när det kommer till aktien så den tekniska bilden samt backtestingen skvallrar om samma sak.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: