Bottenfiske i Scandic Hotels

MA20 befinner sig nära MA50 i Scandic Hotels och har gjort lite backtesting för att se hur avkastningen brukar se ut när dessa korsar.

Vi kan se att vi har en triangelformation i aktien (en negativ sådan med fallande toppar samt horisontella bottnar). Så ifall vi enbart skall kolla på det grafiskt så ser det inte så bra ut men vi behöver alltid använda oss av backtesting för att kunna göra en bedömning.

Vi har ingen edge i aktien även om vi är nära en sådan (67 % i många fall). En intressant sak är att utseendet i Scandic Hotels liknar väldigt mycket utvecklingen för Bonavas aktie med den stora skillnaden att Bonava uppvisar en positiv triangelformation. Kommer med 99 % sannolikhet göra backtesting även på Bonava för att se om vi har en bättre edge i den aktien.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: