Tredje gången gillt för Kancera

Jag har gjort två tidigare analyser på Kancera och kom då fram till att vi inte hade någon edge. Aktien har gått bra på senaste tiden så därför tänkte jag se vad som brukar ske när MA5 korsar MA10.

Jag tänkte att vi skulle ha ett scenario liknande det ovan i aktien när jag analyserade den första gången och vi fick något liknande dock inte så djup nedgång som jag gissade (därför man aldrig skall gissa).

Hur brukar det gå när MA5 korsar MA10?

Vi kan se att även i det här fallet så har vi ingen edge. Vill även påpeka hur jag tänker när man missar uppgångar och dylikt i sådana här aktier. Som vi kan se på lång sikt så har vi höga avkastningar dock med låga sannolikheter och anledningen till varför är att det finns mycket potential i mindre aktier dock så är sannolikheten inte stor för att man går med vinst så därför är det en avvägning mellan att få en vinstaffär och en rejäl avkastning. Jag själv hade alla dagar i veckan valt att få en vinst istället för i det här fallet när jag har en edge på ungefär 30 % så betyder det att ifall jag tar 100 affärer så är 70 av dessa förlustaffärer.

Vi kan även ta en räkneövning, ifall jag investerar 10000 kr (och vi är generösa och säger att jag får en avkastning på -+10 %) så är mitt väntevärde -400 kr, jag går alltså med förlust (0,30*1000+0,70*-1000). Här ser vi direkt vikten av att ha en edge, alltså stor sannolikhet för en vinstaffär.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

En tanke på “Tredje gången gillt för Kancera

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: