Har vi en edge i spelbolaget?

Igår så gjorde Embracer en ny 200dagars-högsta, dock betyder inte det per automatik att vi har en edge.

Vi kan se ovan att aktien har gått starkt under året dock är det inget som är speciellt för just den här aktien då många spelföretag har gått bra under året, då många har fått upp ögonen för gaming. Vi befinner oss i en stigande trendkanal, men vi börjar samtidigt närma oss toppen av kanalen så är intressant att bevaka utbrott eller eventuellt nedgång till den nedre linjen.

Vi har en bra edge på 1 års sikt dock så är det enbart två affärer (då har den näst högsta edgen 78 % mer tillförlitlighet då den baseras på nio affärer).

5 reaktioner till “Har vi en edge i spelbolaget?

  1. Hej.Tack för fortsatt intressant läsning och analys. Avsluta igår Embracer på plus 6,19%. Vet inte hur du letar intressanta objekt men om man som jag jobbar natt och sitter o tittar på en skärm mycket. Så finns de tid över. Om du skulle vara intresserad så har jag två aktier till som jag sneglat på rätt mycket.  ”Cell impact” och ”Fortnox”… Båda med mycket intressanta nyheter. Även stora politska inslag. Ska de bli ett nytt exploderande ”powercell”, trilla in endel fina slantar där.. Vad tror du? Mvh Robert 

    Skickat från Yahoo Mail på Android

    Gilla

    1. Varsågod och kul att höra att du gillar mina analyser. Det är inga aktier jag kollat på i nuläget men håll utkik framöver så kanske det kommer någon backtesting även på dessa. Jag har tyvärr alldeles för dålig koll på dessa aktier för att kunna säga något och du verkar ändå vara bra påläst vilket är bra! Mvh

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: