Stämmer min teori?

I mina analyser använder jag mig oftast av att MA50 korsar MA200 eller MA20 korsar MA50. Det gör att man oftast får en edge på medellång eller lång sikt och inte lika ofta på kort sikt då dessa är långa medelvärden (20-dagar, 50-dagar samt 200-dagar). Men om man använder exempelvis MA5 korsar MA10 så borde det ge en edge på kortare sikt så att man inte behöver hålla positioner lika länge samt kan ta fler positioner. Tänkte göra backtesting på Catena Media för att se om det kan ligga något i det.

Vi kan se ovan att aktien befinner sig i en uppåtgående kilformation, vi har även ett gap som ännu inte fyllts. Man kan även förvänta sig högre volatilitet snart då volatiliteten dragit ihop sig.

Vi kan se ovan att vi högre procenttal vid vår edge på kort sikt (52,63 % samt 62,26 %) gentemot medellång samt lång sikt (undantaget är 3 månader) så teorin verkar stämma dock kommer jag testa det på fler aktier för att det inte enbart skall vara en ren slump.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: