Fingerprint en Fenix eller en aktie på väg mot dekadens samt Fingerprint vs Zwipe

Fingerprint har rört sig inom ett konsolideringsintervall i snart två år och i dagsläget befinner vi oss i ungefär mitten av intervallet. Jag skrev nyligen om Zwipe som jag ser många likheter med Fingerprint hos, då båda företagen håller på med biometri främst inom betalkort. Jag har dock själv inte förstått hypen kring detta då jag inte köper att folk hellre skulle vilja ha med sig ett kort när man i dagsläget kan ha allt sådant i mobilen istället. I framtiden tror jag att allt kommer finnas i mobilen, som exempelvis husnycklar (digitala lås a.k.a Assa Abloy), bilnycklar (senaste samarbetet mellan BMW samt Apple) och i dagsläget finns de flesta bankers betalkort i mobilen genom exempelvis Samsung Pay eller Apple Pay. Fördelen med Fingerprint gentemot Zwipe är att de även håller på med fingeravtrycksläsare i mobiler vilket Zwipe inte gör utan bolaget erbjuder enbart betalning genom en smartwatch (utöver betalkort) vilket inte lika många har tillgång till.

Priset på fingerprint är inte långt ifrån MA200 så därför kan vi göra lite backtesting för att vara förberedda när signalen väl visar sig, dock ser vi att vi inte har någon edge när aktien väl stänger ovanför MA200.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: