Backtesting på JM som gynnas av stigande bostadspriser

I grafen ovan kan vi se att bostadspriserna har börjat öka i riket som helhet efter dippen i samband med Corona. Ett av alla bolagen som gynnas av stigande bostadspriser är JM som idag även ser ut att få ett MA50 som korsar MA200.

Aktien ser ut att befinna sig i en kilformation eventuellt skulle man även kunna kalla det för en stigande trendkanal. Volatiliteten ser ut att dra ihop sig så därför kan vi förvänta oss en större rörelse på antingen nedsidan eller uppsidan. Min gissning är att vi får ett nedställ då vi inte har en edge på kort sikt för att därefter fortsätta uppåt.

Vi har ingen edge på kort sikt dock på längre (1 år) med en snittavkastning på ungefär 14 %.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: