G5 Entertainment samt portföljuppdatering

I fredags så stängde G5 Entertainment på en ny 200dagars-högsta.

Vi kan se att vi har haft en kraftfull uppgång i aktien och enligt backtestingen har vi mer på uppsidan ifall vi kollar statistiskt. Vi har fibb-nivå 0,51 samt 0,618 som skulle kunna vara primära mål då vi har en edge på 2 månaders sikt.

Vi har både en hög edge samt en hög avkastning med tillräckligt många datapunkter för att dra slutsatsen att vi har en edge som vi kan lägga vikt vid.

Sist men inte minst tänkte jag dela med mig av utvecklingen på min portfölj.

Vi kan se ovan att jag har 11 öppna positioner varav 9 är positiva. Jag har även 7 stängda positioner varav 5 av dessa är positiva, summa summarum så har jag totalt 18 affärer varav 14 positiva vilket leder till en edge på cirka 78 % (14/18) vilket jag får vara nöjd med då jag vill ha en edge på minst 70 %. För er som inte förstår vad jag menar med edge så är det att jag vill minst ha 70 % vinstaffärer så ifall jag tar 100 affärer så är 70 vinster och i nuläget är 78 av 100 affärer vinster. Jag bokför alla mina affärer i ett Excel-ark för att just kunna göra sådana här analyser för ifall jag inte hade gjort det så hade jag inte haft data på ifall min modell funkar eller ej, vilket den ser ut att göra då jag har en edge på över 70 %.

Min utveckling under året

4 reaktioner till “G5 Entertainment samt portföljuppdatering

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: