Cykliskt bolag ser ljusning i konjunkturen?

MA50 ser ut att korsa MA200 i Boliden idag. Ifall vi kollar på grafen nedan så ser vi dock att vi befinner oss i negativ trendkanal, vilket ger en spretig bild angående framtiden.

Vi har en edge på en månads sikt vilket stämmer ganska bra överens med grafen för aktieprisutvecklingen. Vi kan se att den första röda runda ringen tog ungefär en månad att slutföra och vi har plats för ungefär en till sådan i grafen innan vi når taket på den nedåtgående trenden. Så min gissning är att vi skall fortsätta upp för att sedan gå ned och hämta kraft igen.

Då Boliden är ett bolag som påverkas av konjunkturen så är det spännande ifall aktien visar köpsignal då aktiemarknaden brukar vara ungefär 6 månader före konjunkturen vilket då bör leda till att vi ser ett uppsving i ekonomin om ungefär 6 månader. Det finns dock en sak som är av stor negativitet när det kommer till Boliden och det är dollarn är fruktansvärt svag mot kronan vilket inte är bra för Boliden.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

2 reaktioner till “Cykliskt bolag ser ljusning i konjunkturen?

    1. Hej! I nuläget jobbar jag inte med blankning så kan inte svara på det tyvärr, samt så ger jag inga rekommendationer utan ni får själva kolla på backtestingen och ta era beslut. Mvh

      Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: