Har vi en ”Dead cat bounce” i flygbolaget?

Den 4:e augusti så stängde SAS ovanför MA20. SAS ser riktigt billig ut ifall man kollar på det historiskt och det är lätt att trycka på köpknappen bara för att man anser att något är billigt. Men det finns inget som säger att billigt inte kan bli billigare.

Vi kan se ovan att det är ganska ofta som aktien noterar ett pris ovanför MA20 och därefter fortsatt nedåt så det skvallrar om att backtestingen inte kommer se så bra ut dock kan vi inte säga något innan vi är helt säkra. Vi ser även att aktien befinner sig i en nedåtgående trend och det sedan början av 2018 alltså lite mer än 2,5 år.

Vi har ingen edge i SAS och det är en påminnelse om att bara för att något har rasat mycket så betyder det inte att aktien är köpvärd för anledningen till varför något rasar är ibland att något fundamentalt har ändrat sig i samhället eller aktien.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

2 reaktioner till “Har vi en ”Dead cat bounce” i flygbolaget?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: