Eyetrackingbolag gav ”köpsignal” igår

Igår stängde MA50 ovanför MA200 i TOBII och det är en köpsignal rent tekniskt men som vanligt så måste vi göra någon statistiskt beräkning för att veta ifall vi har en edge, för finns många aktier som ger tekniska köpsignaler men som ändå inte har en edge, därför kan man inte dra slutsatsen som man ofta får lära sig i böcker och som jag själv trodde tidigare vilket är att direkt när MA50 korsar MA200 så är det en köpsignal.

Vi kan se att aktien befinner sig inom en stor konsolideringsfas (i mitten av denne) så själva tekniska analysen säger inte så mycket till vägledning ifall man inte använder medelvärde eller något annan indikator.

Vi ser att vi har riktigt usla edgar på kort sikt dock har vi en 100 % edge på längre sikt dock vill jag uppmärksamma er om att det enbart är på två mätningar så det måste tas med i beräkningar vilket gör edgen mer osäker. En annan sak jag vill påpeka är att jag kan tänka mig att det är mer småsparare som köper dessa ”mindre” bolag och de kanske inte har tålamodet som krävs utan ifall positionen går åt fel håll så säljs aktien direkt av dessa personer, men som vi kan se ovan så gäller det att ha ett långsiktigt synsätt i aktien.

Jag håller på att jobba på lite spännande saker så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla, ha tillgång till vissa saker som enbart släpps till er som registrerar er eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er).

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: