FAANG-bolag stänger ovanför MA20

Igår så stängde Apple ovanför MA20 vilket vi kan se nedan.

Som jag nämnt i tidigare inlägg angående varningssignaler så är många av tech-bolagen långt ifrån sina glidande medelvärden (i det här fallet MA200) vilket brukar vara en dålig signal.

En sak som är intressant när det kommer till Apple är att de i höst kommer släppa nya telefoner (ifall Corona inte försenar det som många andra släpp) och att vi har två saker som kan få folk att köpa en Iphone som nästa telefon. Dels så kommer de släppa en mindre telefon i Iphone 5S storlek samt så ryktas det om att priserna kommer vara lägre vilket kan vara nödvändigt då Apple under de senare åren kommit upp i hutlösa priser.

Ifall vi kollar på enbart backtestingen samt aktien så har vi dock ingen edge men kommer göra mer backtesting på exempelvis när MA50 korsar MA200 eller aktien stänger ovanför MA200 då det oftast är mer ”värdefulla” signaler.

Jag håller på att jobba på lite spännande idéer så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er). Mitt mål är att få er till att bli de 10 % på aktiemarknaden som INTE förlorar pengar!

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: