Edge i skandalbolag

Det ser ut som om Wirecard skall stänga ovanför MA20 idag, dock så får vi komma ihåg att framtiden för det här bolaget är ytterst osäkert samt att backtestingen baseras på data som täcker den mesta av tiden då inte skandalen var avslöjad. Jag tror själv inte på det här bolaget då jag har svårt att lita på ett bolag som har manipulerat siffrorna för det är just siffrorna som många analytiker räknar på, men jag vill vara så objektiv som möjligt och även göra backtesting på bolag jag inte tror på för visar modellen att vi har en edge så har vi just en edge och jag bryr mig inte om vad jag själv tycker för då gör jag felet som många andra och blandar in känslorna i mina beslut.

Vi kan se ovan att det är ingen rolig nedgång i aktien och en annan sak som jag vill påpeka är att aktien befinner sig långt ifrån MA200 vilket jag brukar påpeka är ett tecken på att vi nästan alltid kommer stå högre inom en snar framtid, dock gäller inte det då det fundamentala har ändrats helt i en aktie utan då får man göra en annan slutsats och det är att osäkerheten är hög.

Vi kan se ovan att vi har en bra en på ett års sikt men som jag skrev innan så hade jag tagit dessa siffror med en nypa salt då bolaget fundamentalt har ändrats samt varit beredd på att förlora allt (gått in med en mindre summa). Huvudsaken är att man inte struntar i en affär som visar sig ha en edge enbart för att man själv inte tror på det för då är det lätt att missa avkastning.

Jag håller på att jobba på lite spännande idéer så ifall ni vill få reda på nya saker först av alla eller ha tillgång till exklusiva analyser så bör ni gå med i min e-postlista (då jag kommer börja släppa vissa analyser till enbart min lista av kvantare som jag framöver kommer kalla er). Mitt mål är att få er till att bli de 10 % på aktiemarknaden som INTE förlorar pengar!

Bearbetar …
Klart! Du är med på listan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: