En trio bestående av Ericsson, Investor samt Astra Zeneca

I fredags så stängde MA50 ovanför MA200 i Investor och då passade jag på att göra lite backtesting som vanligt. Investor är lite extra intressant då de har stora innehav i både Ericsson samt Astra Zeneca (alltid lika svårstavat) och jag tror själv på Ericsson då de är aktiva inom 5G.

Vilka bolag Investor är ägare i

Dock så har jag ingen position i Ericsson då all backtesting jag har gjort har visat på en dålig edge, exempelvis stängde Ericsson på 200-dagars högsta efter en fin rapport i fredags, har jag gjort backtesting på den signalen tidigare vilket visar att man inte har någon edge.

En annan intressant sak är att imorgon (ifall inget har ändrats) skall Astra Zeneca komma med ny data från en studie som har med medicin mot Corona att göra. Jag anser att det kommer sätta tonen för börsen framöver för ifall en medicin kommer fram försvinner osäkerheten som i nuläget fortfarande finns på marknaden.

Vi kan se ovan att investor verkar göra någon kilformad formation och vi kan förvänta oss ett utbrott på antingen nedsidan eller uppsidan i det här fallet är kilen symmetrisk så kan varken säga att den lutar uppåt eller nedåt.

Vi kan se ovan att det är PRECIS att Investor klarar sig då jag alltid vill ha en edge över 70 %. En annan intressant sak som är värt att påpeka är att det är sällan jag ser sådana spridda skurar när det kommer till andelen vinstaffärer. Allt från 27 % upp till 70 %.

En tanke på “En trio bestående av Ericsson, Investor samt Astra Zeneca

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: